Інноваційні технології у виноробній галузі

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2019
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Астропринт
Анотація
У монографії представлено порівняльний аналіз рівня розвитку виноробної галузі в Україні, Молдові та Грузії за період з 2013 по 2014 рік. Розглянуто сучасні й інноваційні технології та обладнання на основі зіставлення результатів науково-дослідних та дослідницько- конструкторських рішень (НДДКР). Наведено ряд патентів на винахід корисних моделей та нових технологічних рішень (ноу-хау) в галузі виноробства. Розглянуто особливості законодавства у виноробній галузі в країнах ЄС, Молдові, Грузії та Україні. Розроблено нові пропозиції до Закону України «Про виноград і виноградне вино» на основі Закону Грузії «Про вино і виноградну лозу» у відповідності до регламенту ЄС.
Опис
Інноваційні технології у виноробній галузі : монографія / Л. О. Іванова, Г. О. Саркісян, Т. В. Страхова, Ю. С. Федченко ; Одес. нац. акад. харч. технологій. — Одеса : Астропринт, 2019. — 248 с. : табл., рис. — Бібліогр.: с. 241-245. – ISBN 978-966-927-511-0.
Ключові слова
виноробство в Україні, контроль якості вина, виноробне законодавство, виноробство в країнах ЄС, інноваційне обладнання для виноробства, виноделие в Украине, контроль качества вина, винодельческое законодательство, виноделие в странах ЕС, инновационное оборудование для виноделия
Бібліографічний опис