Органолептичні показники шинок із дріжджовими екстрактами

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою даної роботи було встановлення можливості зменшення концентрації кухонної солі у рецептурі шинок із дріжджовими екстрактами.
Опис
Богатирьова Н. О. Органолептичні показники шинок із дріжджовими екстрактами / Н. О. Богатирьова ; Л. В. Агунова // Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів / Одес. нац. акад. харч. технологій; гол. ред. Б. В. Єгоров, заст. гол. ред. Н. М. Поварова, відп. ред. Г. М. Станкевич. – Одеса: ОНАХТ, 2017. – с. 90–91.
Ключові слова
органолептичні показники шинок, дріжджові екстракти, рецептура шинок
Бібліографічний опис