Властивості імітатору жиру з білків молочної сироватки

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2014
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Iз концентрату сироваткових бiлкiв пропонується виробництво мiкропартикуляту - iмiтатору жиру. В основу виробництва покладено можливiсть сироваткового бiлка формувати мiкрогранули (нанокластери) при нагрiваннi вище температури денатурацiї в умовах сильного зсуву.
Опис
Капчан В. І. Властивості імітатору жиру з білків молочної сироватки / В. І. Капчан ; наук. кер. Л. М. Тележенко, Г. В. Дідух // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. матеріалів VII Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учен. та студ. з міжнар. участю, Одеса, 4 - 5 листоп. 2014 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; Пром.-торгов. компанія Шабо. – О., 2014. – С. 165–166.
Ключові слова
імітатор жиру, білки молочної сироватки, молочна сироватка
Бібліографічний опис