Перспективи використання аронії чорноплідної в технології хлібопекарського виробництва

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2014
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Використання apoнiї чорноплiдної в технологiї хлiбопекарського виробництва вiдкриває широкi можливостi як при удосконален­нi технологiй виготовлення тiста, так i при моделюваннi органолептичних показникiв хлiбобулочних виробiв.
Опис
Соколова Н. Ю. Перспективи використання аронії чорноплідної в технології хлібопекарського виробництва / Н. Ю. Соколова, В. О. Кожевнікова // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. матеріалів VII Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учен. та студ. з міжнар. участю, Одеса, 4 - 5 листоп. 2014 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; Пром.-торгов. компанія Шабо. – О., 2014. – С. 112–113.
Ключові слова
аронія чорноплідна, технологія хлібопекарського виробництва
Бібліографічний опис