Перспективи використання купажованих олій у виробництві м'ясних продуктів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2014
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведено порівняльний аналіз жирнокислотного складу рослинних олій, яній дозволив обгрунтувати їх використання у технології паштетів. Удосконалено технологію м'ясних паштетів та визначено раціональну кількість заміни тваринних жирів на купажі рослинних олій з метою збалансування розроблених виробів за жирнокислотним складом.
Опис
Топчій, О. Перспективи використання купажованих олій у виробництві м'ясних продуктів / О. Топчій, Р. Морозюк, Є. Котляр // 80-та Міжнар. наук. конф. молодих учених, асп. і студ. «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI ст.»: прогр. і матеріали, Київ, 10-11 квіт. 2014 р.: у 4-х ч. Ч.1 / НУХТ. – Київ, 2014. – С. 459-461. – Бібліогр.: 2 назв.
Ключові слова
функціональні продукти, м'ясні продукти, м'ясні паштети, купажовані олії
Бібліографічний опис