Новітні продукти харчування на м’ясній основі

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
М'ясо є перспективною сировиною для виробництва продуктів дієтичного харчування. Значний вміст в ньому білку, біоактивних пептидів, мінеральних речовин, вітамінів, екстрактивних речовин робить його незамінним інгредієнтом при розробці раціонів харчування людей різних вікових груп.
Опис
Агунова Л. В. Новітні продукти харчування на м’ясній основі / Л. В. Агунова, К. В. Мохонько, А. О. Гроза // Зб. тез доп. 80-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 7–8 трав. 2020 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса : ОНАХТ, 2020. – С. 139–140.
Ключові слова
продукти харчування, продукти на м’ясній основі, м’ясо, продукти дієтичного харчування
Бібліографічний опис