Found a mistake in the text on the site? Help us fix it!
Title: Потенціал і проблеми ресторанного бізнесу Одещини в аспекті розвитку етногастрономічного туризму
Authors: Лебеденко, Т. Є.
Кожевнікова, В. О.
Д’яконова, А. К.
Keywords: ресторанний бізнес
бізнес Одещини
етногастрономічний туризм
Issue Date: 2020
Abstract: Реалізація високого туристичного потенціалу Одеського регіону потребує висококваліфікованих фахівців з широким спектром знань, як традиційних класичних так і інноваційних, і не менш цікавих і популярних автентичних, національних, ретроінноваційних основ приготування страв і напоїв, їх подачі і реалізації.
Description: Лебеденко Т. Є. Потенціал і проблеми ресторанного бізнесу Одещини в аспекті розвитку етногастрономічного туризму / Т. Є. Лебеденко, В. О. Кожевнікова, А. К. Д’яконова // Зб. тез доп. 80-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 7–8 трав. 2020 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса : ОНАХТ, 2020. – С. 156–158. – Бібліогр.: 5 назв.
URI: https://card-file.onaft.edu.ua/handle/123456789/13658
Appears in Collections:Наукові конференції викладачів ОНТУ (Scientific conferences of the ONTU lecturers)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
80_sci_conf_of_teachers_20_Lebedenko.pdf1.19 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.