131725 Композиція інгредієнтів для каші швидкого приготування

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2019
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В основу корисної моделі поставлено задачу розробити склад інгредієнтів для каші миттєвого приготування, в якому шляхом введення додаткових компонентів та заміни підсолоджувача забезпечити підвищення харчової і біологічної цінності та розширити асортимент продуктів швидкого приготування як для повсякденного попиту, так і для військовослужбовців.
Опис
Пат. на корисну модель 131725 Україна, МПК (2018.01) A23L 7/00. Композиція інгредієнтів для каші швидкого приготування / Мардар М. Р., Статєва М. С. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201808401 ; заявл. 01.08.2018 ; опубл. 25.01.2019, Бюл. № 2.
Ключові слова
каши швидкого приготування, харчова цінність, біологічна цінність
Бібліографічний опис