132729 Композиція інгредієнтів для каші миттєвого приготування

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2019
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В основу корисної моделі поставлена задача розробити композицію інгредієнтів для каші миттєвого приготування, в якій, шляхом введення додаткових компонентів та заміни підсолоджувача, зернового компонента і молочного компонента, забезпечити підвищення харчової і біологічної цінності та розширити асортимент продуктів швидкого приготування, як для повсякденного попиту, так і для військовослужбовців.
Опис
Пат. на корисну модель 132729 Україна, МПК (2019.01) A23L 7/00. Композиція інгредієнтів для каші миттєвого приготування / Мардар М. Р., Статєва М. С. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201809331 ; заявл. 13.09.2018 ; опубл. 11.03.2019, Бюл. № 5.
Ключові слова
каші миттєвого приготування, харчова цінність, біологічна цінність, продукти швидкого приготування
Бібліографічний опис