132730 Композиція інгредієнтів для каші миттєвого приготування

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2019
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В основу корисної моделі поставлена задача розробити композицію інгредієнтів каші миттєвого приготування, в якому, шляхом введення додаткових компонентів, а також заміни зернового компонента, забезпечити одержання готового продукту із збалансованим хімічним складом, високою біологічною цінністю та органолептичними показниками.
Опис
Пат. на корисну модель 132730Україна, МПК (2019.01) A23L 7/00. Композиція інгредієнтів для каші миттєвого приготування / Мардар М. Р., Статєва М. С. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201809332 ; заявл. 13.09.2018 ; опубл. 11.03.2019, Бюл. № 5.
Ключові слова
каши миттєвого приготування, збалансований хімічний склад, біологічна цінність, органолептичні показники
Бібліографічний опис