132732 Спосіб одержання сушеного м`ясного напівфабрикату із м`яса птиці

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2019
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В основу корисної моделі поставлено задачу одержання сушеного м'ясного напівфабрикату із м'яса птиці, в якому шляхом проведення процесу в умовах вакууму з використанням електромагнітних джерел енергії надвисокої частоти, забезпечити одержання виробів з високими функціонально-технологічними властивостями: водозв'язуючої, водоутримуючої, жироутримуючої здатності, з меншими витратами енергії і за менший термін роботи.
Опис
Пат. на корисну модель 132732 Україна, МПК A23L 3/40 (2006.01). Спосіб одержання сушеного м`ясного напівфабрикату із м`яса птиці / Поварова Н. М., Бурдо О. Г., Мельник Л. А. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201809336 ; заявл. 13.09.2018 ; опубл. 11.03.2019, Бюл. № 5.
Ключові слова
м`ясні напівфабрикати, сушений м`ясний напівфабрикат, напівфабрикати із м`яса птиці, функціонально-технологічні властивості, водозв'язуюча здатність, водоутримуюча здатність, жироутримуюча здатність
Бібліографічний опис