Удосконалення асортименту продуктів харчування для військовослужбовців

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
На кафедрі молекулярної та авангардної гастрономії НУХТ проводиться комплекс досліджень, направлений на вирішення проблем харчування військовослужбовців у сучасних умовах, збалансування нутрієнтного складу раціонів за нормами №1 та №10. Для покращення біологічної цінності харчування науковцями запропоновано використовуватитакі сировинні інгредієнти: зародки пшеничні, пластівці вівсяні та кукурудзяні, рис, арахіс, родзинки, курагу, чорнослив, патоку, мед натуральний та інші продукти бджільництва. Також актуальним напрямком оптимізації раціону військовослужбовців є розроблення галетів із зародками пшениці, які містять усі незамінні амінокислоти, поліненасичені жирні кислоти.
Опис
Статєва, М. С. Удосконалення асортименту продуктів харчування для військовослужбовців / М. С. Статєва, М. Р. Мардар, І. А. Устенко // Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конф., Львів, 24 листоп. 2016 р. / Львів. торг.-екон. ун-т. – Львів, 2016. – С. 206–208. – Бібліогр.: 10 назв.
Ключові слова
харчування військовослужбовців, нутрієнтний склад раціонів харчування, біологічна цінність харчування
Бібліографічний опис