Роль води у виробництві заморожених напівфабрикатів ресторанного господарства

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто роль води у виробництві заморожених напівфабрикатів ресторанного господарства. Наведені дані про зв'язок істотного поліпшення якості після розморожування та швидкістю заморожування.
Опис
Колесніченко, С. Л. Роль води у виробництві заморожених напівфабрикатів ресторанного господарства / С. Л. Колесніченко, А. Д. Салавеліс, С. М. Павловський // Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг : матеріали V Міжнар. наук.-практ. конф., Львів, 07 груд. 2017 р. / Львів. торг.-екон. ун-т. – Львів, 2017. – С. 214–216.
Ключові слова
вода, ресторанне господарство, заморожені напівфабрикати
Бібліографічний опис