Біфідовмісна молочна сироватка – цінний фізіологічно функціональний харчовий інгредієнт

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто показники сироватки, отриманої під час виробництва біфідовмісних білкових продуктів. Доведено, що сироватка є цінним фізіологічно функціональним харчовим інгредієнтом і повинна бути сировиною для виробництва продуктів функціонального призначення, зокрема ферментованих сироваткових і молочно-сироваткових напоїв із соками й наповнювачами, желе тощо.
Опис
Ткаченко, Н.А. Біфідовмісна молочна сироватка – цінний фізіологічно функціональний харчовий інгредієнт / Н.А. Ткаченко, П.О. Некрасов, Л.А. Лукіна // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Харків, 8-11 верес. 2015 р. / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків, 2015. – С. 323-324: табл.
Ключові слова
молочна сироватка, продукти функціонального призначення, функціональні молочні продукти, біфідовмісна сироватка
Бібліографічний опис