Обґрунтування параметрів пастеризації біфідовмісної молочної сироватки в технологіях ферментованих функціональних напоїв

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дано обгрунтування параметрів теплової обробки біфідовмісної сироваткки, які забезпечили б максимальне збереження її пробіотичних властивостей.
Опис
Ткаченко, Н.А. Обґрунтування параметрів пастеризації біфідовмісної молочної сироватки в технологіях ферментованих функціональних напоїв / Н.А. Ткаченко, П.О. Некрасов, О.В. Дідик // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Харків, 8-11 верес. 2015 р. / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків, 2015. – С. 321-322: рис.
Ключові слова
молочна сироватка, біфідовмісна сироватка, функціональні напої, пастерізація, біфідобактерії, лактобактерії
Бібліографічний опис