Вплив шроту олійних культур на якість м’яких вафель

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою проведення представлених досліджень було визначення впливу шроту насіння льону на зміну показників якості м’яких дріжджових вафель. На основі проведених досліджень встановлено доцільність внесення шроту з насіння льону при виробництві м’яких вафель на дріжджах, що дозволяє підвищити харчову цінність та урізноманітнити смакові характеристики вафельної продукції.
Опис
Вплив шроту олійних культур на якість м’яких вафель / В. В. Лиса, А. С. Фатєєва, К. Г. Іоргачова, О. В. Макарова // Майбутній науковець – 2016 : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., Сєвєродонецьк, 02 груд. 2016 р. / Східноукр. нац. ун-т ім. Володимира Даля. – Сєвєродонецьк, 2016. – Ч. 1. – С. 20–21.
Ключові слова
шрот олійних культур, м’які вафлі, якість вафель
Бібліографічний опис