Характеристика радіопротекторів та їх використання в стравах та виробах у закладах ресторанного господарства

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Існує два способи радіоактивного зараження: зовнішнє, коли радіоактивні речовини перебувають поза організмом й опромінюють його зовні, і внутрішнє зараження – при влученні радіонуклідів усередину організму з повітрям, їжею й водою.
Опис
Салавеліс А. Д. Характеристика радіопротекторів та їх використання в стравах та виробах у закладах ресторанного господарства / А. Д. Салавеліс, С. М. Павловський // Зб. тез доп. 80-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 7–8 трав. 2020 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса : ОНАХТ, 2020. – С. 96–97. – Бібліогр.: 7 назв.
Ключові слова
радіопротектори, страви, радіонукліди
Бібліографічний опис