132793 Композиція інгредієнтів для виробництва лукуму збивного

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2019
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В основу корисної моделі поставлено задачу створити композицію інгредієнтів для виробництва лукуму збивного, в якій, шляхом заміни частини яблучного пюре на пюре з ягід ожини, забезпечити підвищення харчової цінності і покращення споживчих властивостей готового продукту.
Опис
Пат. на корисну модель 132793 Україна, МПК A23G 3/36 (2006.01). Композиція інгредієнтів для виробництва лукуму збивного / Іоргачова К. Г., Гордієнко Л. В., Толстих В. Ю., Пожиткова Л. Г. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201809840 ; заявл. 02.10.2018 ; опубл. 11.03.2019, Бюл. № 5.
Ключові слова
лукум збивний, виробництво лукуму, яблучне пюре, пюре з ягід ожини, харчова цінність, споживчі властивості
Бібліографічний опис