134593 Композиція інгредієнтів для приготування зернових хлібців

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2019
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В основу корисної моделі поставлена задача створити композицію інгредієнтів для приготування зернових хлібців, в якій шляхом використання нового виду зерна пшениці як основної сировини, забезпечити підвищення харчової і біологічної цінності готових виробів, а також розширення асортименту зернових хлібців підвищеної харчової і біологічної цінності для використання їх у щоденному раціоні масового профілактичного харчування населення.
Опис
Пат. на корисну модель 134593 Україна, МПК A23L 7/10 (2016.01), A23L 7/126 (2016.01). Композиція інгредієнтів для приготування зернових хлібців / Мардар М. Р., Значек Р. Р. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201812578 ; заявл. 17.12.2018 ; опубл. 27.05.2019, Бюл. № 10.
Ключові слова
зернові хлібці, приготування зернових хлібців, зерно пшениці, харчова цінність, біологічна цінність, профілактичне харчування
Бібліографічний опис