135627 Композиція інгредієнтів для приготування соусу дип з ламінарією "Океанічний"

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2019
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В основу корисної моделі поставлено задачу розробити композицію інгредієнтів для приготування соусу дип з ламінарією, у якому шляхом введення нових компонентів, заміни функціонального інгредієнту на основі ламінарії (використання термічно необробленої, висушеної та подрібненої у порошок ламінарії), та жирового компоненту, а також введення нових компонентів (насіння кунжуту, насіння гарбуза, часнику та соку лимону), забезпечити одержання продукту з покращеними органолептичними властивостями та підвищеною харчовою цінністю, а також розширення асортименту.
Опис
Пат. на корисну модель 135627 Україна, МПК (2019.01) A23L 23/00. Композиція інгредієнтів для приготування соусу дип з ламінарією "Океанічний" / Тележенко Л. М., Козонова Ю. О., Варга В. В. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201900914 ; заявл. 29.01.2019 ; опубл. 10.07.2019, Бюл. № 13.
Ключові слова
соус дип, соус з ламінарією, соус "Океанічний", органолептичні властивості, харчова цінність
Бібліографічний опис