135628 Композиція інгредієнтів для приготування хлібобулочних виробів лікувально-профілактичного призначення

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2019
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В основу корисної моделі поставлено задачу розробити композицію інгредієнтів для приготування хлібобулочних виробів лікувально-профілактичного призначення за технологією "відкладеного випікання", в якій шляхом введення нових компонентів, забезпечити підвищення швидкості бродіння, покращення органолептичних та фізико-хімічних показників готового продукту, збагачення його вітаміном С.
Опис
Пат. на корисну модель 135628 Україна, МПК (2019.01) A21D 13/00. Композиція інгредієнтів для приготування хлібобулочних виробів лікувально-профілактичного призначення / Солоницька І. В., Савенко К. В. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201900917 ; заявл. 29.01.2019 ; опубл. 10.07.2019, Бюл. № 13.
Ключові слова
хлібобулочні вироби, лікувально-профілактичні вироби, приготування хлібобулочних виробів, технологія "відкладеного випікання", швидкість бродіння, органолептичні показники, фізико-хімічні показники, вітамін С
Бібліографічний опис