136197 Композиція інгредієнтів для виробництва мафіну "Насінинка"

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2019
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В основу корисної моделі поставлено задачу розробити композицію інгредієнтів для виробництва мафіну "Насінинка", в якій шляхом введення нових компонентів та заміни компоненту (виду горіхів) забезпечити одержання продукту функціонального призначення (для покращення розумової діяльності та пам'яті) з підвищеним вмістом білка, вітамінів групи В, мінеральних речовин (Na, P, Fe, Zn).
Опис
Пат. на корисну модель 136197 Україна, МПК A21D 13/40 (2017.01). Композиція інгредієнтів для виробництва мафіну "Насінинка" / Тележенко Л. М., Дзюба Н. А., Козонова Ю. О., Дубіна Ал. А. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201901653 ; заявл. 18.02.2019 ; опубл. 12.08.2019, Бюл. № 15.
Ключові слова
мафіни, виробництво мафінів, мафін "Насінинка", продукти функціонального призначення
Бібліографічний опис