138936 Композиція інгредієнтів для приготування плодово-горіхової пасти

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2019
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В основу корисної моделі поставлена задача створити композицію інгредієнтів для приготування плодово-горіхової пасти, в якій шляхом введення нових інгредієнтів, забезпечити подовження терміну її зберігання, підвищення біологічної цінності готового продукту, надання йому функціональних властивостей (профілактики стресу).
Опис
Пат. на корисну модель 138936 Україна, МПК (2019.01) A23L 19/00, A23L 21/10 (2016.01), A23L 33/20 (2016.01). 138936 Композиція інгредієнтів для приготування плодово-горіхової пасти / Тележенко Л. М., Козонова Ю. О., Караман Ю. В., Репчинська А. С. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201906159 ; заявл. 03.06.2019 ; опубл. 10.12.2019, Бюл. № 23.
Ключові слова
плодово-горіхова паста, приготування плодово-горіхової пасти, біологічна цінність, функціональні властивості, профілактика стресу
Бібліографічний опис