Found a mistake in the text on the site? Help us fix it!
Title: Дослідження режимів подрібнення пшениці в цілозерне борошно
Authors: Волошенко, О. С.
Хоренжий, Н. В.
Донець, А. О.
Дєткова, К. С.
Keywords: подрібнення пшениці
цілозерне борошно
пшеничне борошно
Issue Date: 2020
Abstract: В даній роботі обґрунтовується структура технологічної схеми та оптимальних режимів отримання цілозерного пшеничного борошна. Об’єкти дослідження: технологія виробництва цілозерного пшеничного борошна.
Description: Дослідження режимів подрібнення пшениці в цілозерне борошно / О. С. Волошенко, Н. В. Хоренжий, А. О. Донець, К. С. Дєткова // Зб. тез доп. 80-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 7–8 трав. 2020 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса : ОНАХТ, 2020. – С. 11–12. – Бібліогр.: 2 назв.
URI: https://card-file.onaft.edu.ua/handle/123456789/14217
Appears in Collections:Наукові конференції викладачів ОНТУ (Scientific conferences of the ONTU lecturers)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
80_sci_conf_of_teachers_20_Voloshenko.pdf1.05 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.