Про безвідходні технології в консервному виробництві

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Комплексна переробка харчової сировини в консервній промисловості, найповніше виділення з неї всіх цінних компонентів, раціональне використання побічних продуктів і відходів виробництва є найважливішим резервом збільшення виробітку консервів і підвищення ефективності їх виробництва.
Опис
Крусір Г. В. Про безвідходні технології в консервному виробництві / Г. В. Крусір, В. Ю. Скляр // Зб. доп. VI Всеукр. з’їзду екологів з міжнар. участю (Екологія–2017), Вінниця, 21–22 верес. 2017 р. / Вінниц. нац. техн. ун-т [та ін.]. – Вінниця, 2017. – С. 65.
Ключові слова
консервне виробництво, безвідходні технології, переробка харчової сировини
Бібліографічний опис