Дослідження механізму ферментативної трансетерифікації жирів та етилових ефірів жирних кислот

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведено дослідження механізму ферментативної технології трансетерифікації жирів та етилових ефірів для визначення оптимальних технологічних параметрів, спрямованих на максимальний вихід кінцевого продукту.
Опис
Некрасов, П.О. Дослідження механізму ферментативної трансетерифікації жирів та етилових ефірів жирних кислот / П.О. Некрасов, Н.А. Ткаченко // Перспективи розвитку м’ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції: прогр. та матеріали Четвертої Міжнар. наук.-техн. конф., Київ, 24-25 берез. 2015 р. / Нац. ун-т харч. технологій. – Київ, 2015. – С. 155-156: рис.
Ключові слова
функціональні продукти, структуровані ліпіди, ферментативна технологія, трансетерифікація жирів
Бібліографічний опис