Перспективи використання пробіотиків у спредах функціонального призначення

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Запропонована розробка технології спредів, збагачених пробіотичними культурами, як альтернатива кисломолочним продуктам з живими мікроорганізмами.
Опис
Ткаченко, Н.А. Перспективи використання пробіотиків у спредах функціонального призначення / Н.А. Ткаченко, О.О. Куренкова // Перспективи розвитку м’ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції: прогр. та матеріали Четвертої Міжнар. наук.-техн. конф., Київ, 24-25 берез. 2015 р. / Нац. ун-т харч. технологій. – Київ, 2015. – С. 152-154.
Ключові слова
функціональні продукти, пробіотики, спреди
Бібліографічний опис