Глютин як запорука здоров’я

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дана характеристика білкового складника глютину, отриманого шляхом лужного гідролізу вторинної рибної колагенвмісної сировини.
Опис
. Кушнір, Н.А. Глютин як запорука здоров’я / Н.А. Кушнір // Тези доп. ІІІ Міжнар. форуму студ., асп. і молодих учен., Дніпропетровськ, 23-24 квіт. 2015 р. / Дніпропетров. нац. ун-т ім. Олеся Гончара. – Дніпропетровськ, 2015. – С. 547-549.
Ключові слова
глютин, продукти функціонального призначення, борошняні кондитерські вироби, вторинна рибна сировина
Бібліографічний опис