Використання синбіотичних комплексів у майонезах профілактичного призначення

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведено обгрунтування складу синбіотичних комплексів для виробництва майонезів профілактичного призначення.
Опис
Некрасов, П.О. Використання синбіотичних комплексів у майонезах профілактичного призначення / П.О. Некрасов, Н.А. Ткаченко, Т.В. Маковська // Перспективи розвитку м’ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції: прогр. та матеріали Четвертої Міжнар. наук.-техн. конф., Київ, 24-25 берез. 2015 р. / Нац. ун-т харч. технологій. – Київ, 2015. – С. 160-162.
Ключові слова
синбіотичні комплекси, дисбактеріоз, пробіотики, біфідобактерії, лактобактерії, пребіотики, інулін, топінамбур
Бібліографічний опис