Заквашувальна композиція для виробництва кисломолочних продуктів для людей з серцево-судинними захворюваннями

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблен склад заквашувальної композиції з лакто- та біфідобактерій для виробництва кисломолочних продуктів, призначених для людей з серцево-судинними захворюваннями.
Опис
Ткаченко, Н.А. Заквашувальна композиція для виробництва кисломолочних продуктів для людей з серцево-судинними захворюваннями / Н.А. Ткаченко, Ю.В. Назаренко, С.О. Окуневська // Перспективи розвитку м’ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції: прогр. та матеріали Четвертої Міжнар. наук.-техн. конф., Київ, 24-25 берез. 2015 р. / Нац. ун-т харч. технологій. – Київ, 2015. – С. 89-90.
Ключові слова
серцево-судинні захворювання, кисломолочні продукти, функціональні продукти, пробіотики, лактобактерії, біфідобактерії
Бібліографічний опис