Вплив глюканвмісної борошняної сировини на якість бісквітних напівфабрикатів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведено дослідження водноборошняних сумішей з вмістом вівсяного борошна, ячмінного борошна і пшеничного борошна для визначення піноутворювальних властивостей.
Опис
Іоргачова, К. Вплив глюканвмісної борошняної сировини на якість бісквітних напівфабрикатів / К.Г. Іоргачова, О.В. Макарова, О.М. Котузаки // Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій: зб. тез. доп. Міжнар. наук.-техн. конф., присвяч. 55-річчю з дня народж. Івана Пулюя, Тернопіль, 19-21 трав. 2015 р. / Терноп. нац. техн. ун-т ім. Івана Пулюя. – Тернопіль, 2015. – С. 201-202: рис.
Ключові слова
бета-глюкан, борошняні кондитерськи вироби, бісквітні напівфабрикати, вівсяне борошно, ячмінне борошно
Бібліографічний опис