Аналіз сировини і готової продукції

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У посібнику представлені методики хімічного аналізу сировинних інгредієнтів, напівфабрикатів і готової косметичної продукції. Описано методики випробувань косметичних засобів на відповідність технічним вимогам. Розглянуто методи отримання трансдермальних носіїв і оцінки ефективності косметичних засобів. Значну увагу приділено аналізу готової продукції. Практикум призначений студентам і викладачам хіміко-технологічних спеціальностей вищих навчальних закладів, що спеціалізуються в галузі хімії і технології косметичних і фармацевтичних засобів. Високий теоретичний рівень і великий обсяг експериментальних методик, представлених в практикумі, дозволяють рекомендувати його також як довідковий посібник фахівцям, що працюють в області виробництва косметичних, фармацевтичних і харчових композицій.
Опис
Аналіз сировини та готової продукції : навч. посіб. з технології космет. засобів / Є. О. Котляр, Н. А. Ткаченко, О. В. Севастьянова, Т. Є. Шарахматова ; Одес. нац. акад. харч. технологій. — Одеса, 2018. — Електрон. текст. дані: 152 с. : іл. — Бібліогр.: с. 154-155.
Ключові слова
ідентифікація, кількісне визначення, поверхнево-активні речовини (ПАР), полімери, активні інгредієнти, косметичні композиції, аналіз готової продукції, лосьйони, піномиючі засоби, косметичні креми, трансдермальні носії, мікроемульсійні композиції, фосфоліпідні косметичні композиції, аскорбінова кислота, методи оцінки ефективності косметичних засобів
Бібліографічний опис