29304 Спосіб одержання харчового білкового рослинного збагачувача

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2008
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб одержання харчового білкового рослинного збагачувача, що включає подрібнення, екстрагування, проведення автолізу протеолітичним ферментом рослинної сировини, який відрізняється тим, що як рослинну сировину використовують борошно гороху, при цьому активацію ендоферментів борошна гороху здійснюють протеолітичним ферментом протосубтиліном Г10х при співвідношенні фермент:субстрат 1:100 протягом 60 хвилин при температурі 40 °С.
Опис
Пат. на корисну модель 29304 Україна, МПК (2006) А23J 3/00. Спосіб одержання харчового білкового рослинного збагачувача / Капрельянц Л.В., Шпирко Т.В., Щапіна О.Ф.; власник Одес. нац. акад. харч. технологій.-№ u200709894; заявл. 03.09.07; опубл. 10.01.08, Бюл.№1.
Ключові слова
харчовий збагачувач, білковий рослинний збагачувач, екстрагування, автоліз, протеолітичні ферменти, борошно гороху
Бібліографічний опис