30416 Спосіб виробництва кефірного желе

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2008
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб виробництва кефірного желе, що передбачає введення в розчин желатину цукру та ваніліну, наступне кип'ятіння суміші, введення в охолоджену суміш кефіру, розлив у форми та охолодження, який відрізняється тим, що спочатку окремо замочують желатин у воді протягом 1,0-1,5 години до збільшення маси у 6-8 разів і хітозан у воді протягом 40-60 хвилин, потім змішують желатин з хітозаном, кип'ятять, додають цукор і ванілін, суміш знову доводять до кипіння, охолоджують, в охолоджену суміш додають кефір і розливають у форми.
Опис
Пат. на корисну модель 30416 Україна, МПК (2006) А23L 1/06. Спосіб виробництва кефірного желе / Салавеліс А. Д., Горкавенко Н. Є., Черно Н. К., Озоліна С. О., Капустян А. І.; власник Одес. нац. акад. харч. технологій . -№ u200712217 ; заявл. 05.11.07 ; опубл. 25.02.08, Бюл.№ 4.
Ключові слова
виробництво желе, кефірне желе
Бібліографічний опис