31930 Спосіб виробництва сухих ковбас

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2008
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб виробництва сухих ковбас, що передбачає підготовку сировини, приготування фаршу, наповнення оболонок, осаджування, копчення та сушіння, який відрізняється тим, що перед осаджуванням здійснюють термічну активацію, яку проводять в два етапи, при цьому на І-му етапі батони піддають термічній обробці при 43-47 °С до досягнення температури фаршу в центрі батона 36-38 °С, а на ІІ-му етапі батони піддають термічній обробці при 48-52 °С до досягнення температури фаршу в центрі батона 39-41 °С.
Опис
Пат. на корисну модель 31930 Україна, МПК (2006) А22С 11/00. Спосіб виробництва сухих ковбас / Віннікова Л. Г., Дубатовка Г. В., Асауляк А. В., Гарбуз В. Г. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u200714529 ; заявл. 24.12.07 ; опубл. 25.04.08, Бюл. № 8.
Ключові слова
ковбаси, сухі ковбаси, виробництво ковбас, термічна активація
Бібліографічний опис