32189 Спосіб автоматичного керування процесом варки паштету у жароварочній шафі

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2008
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб автоматичного керування процесом варки паштету, що включає вимірювання та регулювання температури в жароварочній шафі шляхом зміни витрати гріючої пари через калорифер, вимірювання та регулювання відносної вологості в жароварочній шафі зміною витрати гріючої пари прямої подачі через форсунку, який відрізняється тим, що одночасно вимірюють тиск гріючої пари та ступінь відкриття клапана прямої подачі пари на форсунку і пропорційно здобутим цими вимірюваннями результатам коректують задане значення температури варки паштету, вимірюють ступінь відкриття клапана подачі пари в калорифері і пропорційно результату цього вимірювання та поточному значенню тиску пари коректують задане значення відносної вологості в жароварочній шафі, додатково регулюють швидкість повітря в жароварочній шафі зміною швидкості обертання вентилятора, а процес варки ведуть в три етапи: на першому етапі, що триває t1 = 30 хв., температуру стабілізують на значені Т1 = 78 °С при швидкості повітря V1 = 30 м/с, на другому етапі, що триває t2 = 60 хв., температуру стабілізують на значенні Т2 = 74 °С при швидкості повітря V2 = 20 м/с, на третьому етапі, що триває t3 = 15 хв., температуру стабілізують на значенні T3 = 70 °С при швидкості повітря V3 = 10 м/с.
Опис
Пат. на корисну модель 32189 Україна, МПК (2006) A23L 1/315. Спосіб автоматичного керування процесом варки паштету у жароварочній шафі / Муратов В. Г., Кліменко В .А. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u200713978 ; заявл. 12.12.07 ; опубл. 12.05.08, Бюл. № 9.
Ключові слова
паштети, приготування паштетів, автоматичне керування, жароварочна шафа
Бібліографічний опис