35771 Харчова композиція для сухих сніданків

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2008
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
1. Харчова композиція для сухих сніданків, що містить кукурудзяну крупу, яка відрізняється тим, що вона додатково містить термічно оброблену і подрібнену яловичу печінку, бобові культури, наприклад горох, сою, нут, йодовану сіль. 2. Харчова композиція за п. 1, яка відрізняється тим, що вона додатково містить субпродукти яловичини 1 категорії, наприклад серце, нирки, язик, у кількості 10-30 мас. % та/або сухі овочі, наприклад моркву, цибулю, часник, зелень петрушки, корінь петрушки, корінь селери, пряносмакові овочі у кількості 1-5 мас. %, та/або пряності, наприклад лаврове листя, шафран, перець чорний, гвоздику, мускатний горіх, запашний перець, коріандр, у кількості 0,5-2 мас. %, та/або фосфатидний концентрат у кількості 0,3-0,4 мас. %, та/або кукурудзяний крохмаль у кількості 2-7 мас. %.
Опис
Пат. на корисну модель 35771 Україна, МПК (2006) A23L 1/18. Харчова композиція для сухих сніданків / Мардар М. Р., Сердюк Л. В., Валевська Л. О. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій . -№ u200803045 ; заявл. 11.03.08 ; опубл. 10.10.08, Бюл. № 19.
Ключові слова
сухі сніданки, кукурудзяна крупа, харчові концентрати, екструдовані продукти
Бібліографічний опис