35774 Харчова композиція для сухих сніданків

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2008
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
1. Харчова композиція для сухих сніданків, що містить кукурудзяну крупу, яка відрізняється тим, що вона додатково містить термічно оброблену і подрібнену яловичу печінку, сухі овочі, наприклад моркву, цибулю, зелений горошок, зелень петрушки, корінь петрушки, корінь селери, пряносмакові овочі, йодовану сіль. 2. Харчова композиція за п. 1, яка відрізняється тим, що вона додатково містить крупи інших зернових культур, наприклад гречану, вівсяну, рисову, пшеничну, ячмінну, у кількості 10-30 мас. %. та/або пряності, наприклад лаврове листя, шафран, перець чорний, гвоздику, мускатний горіх, запашний перець, коріандр, у кількості 0,5-2 мас. %, та/або сухе знежирене молоко в кількості 1-5 мас. %, та/або фосфатидний концентрат у кількості 0,3-0,5 мас. %.
Опис
Пат. на корисну модель 35774 Україна, МПК (2006) A23L 1/18. Харчова композиція для сухих сніданків / Мардар М. Р., Сердюк Л. В., Валевська Л. О. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій . - № u200803113 ; аявл. 11.03.08 ; опубл. 10.10.08, Бюл. № 19.
Ключові слова
сухі сніданки, кукурудзяна крупа, харчові концентрати, екструдовані продукти
Бібліографічний опис