35891 Спосіб приготування бісквітного напівфабрикату дієтичного призначення

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2008
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб приготування бісквітного напівфабрикату дієтичного призначення, що передбачає збивання меланжу з солодким компонентом, введення у збиту масу пшеничного борошна вищого сорту, замішаного з крохмалем картопляним, та есенції, заміс тіста, формування його і випікання, який відрізняється тим, що як солодкий компонент використовують фруктозу.
Опис
Пат. на корисну модель 35891 Україна, МПК (2006) A21D 13/00. Спосіб приготування бісквітного напівфабрикату дієтичного призначення / Іоргачова К. Г., Капетула С. М., Макарова О. В., Салавеліс А. Д. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u200805350 ; заявл. 24.04.08 ; опубл. 10.10.08, Бюл. № 19.
Ключові слова
бісквітні напівфабрикати, дієтичні продукти, фруктоза
Бібліографічний опис