Found a mistake in the text on the site? Help us fix it!
Title: Відродження старовинних технологій: артизанський хліб на спонтанних заквасках – новий тренд хлібопекарського і ресторанного бізнесу
Authors: Лебеденко, Т. Є.
Кожевнікова, В. О.
Карацуба, Н. Л.
Keywords: хлібопекарський бізнес
ресторанний бізнес
артизанський хліб
спонтанні закваски
Issue Date: 2018
Abstract: Розглянуто загальносвітові тенденції останніх років на ринку хлібобулочних виробів Європи, Американського континенту, Азії. Проаналізовано низку причин зростання популярності хлібної продукції, виготовленої за традиційними національними технологіями, які передбачають використання заквасок. Визначено перспективне для ринку України удосконалення асортименту хлібобулочної продукції за рахунок розширення випуску елітних сортів.
Description: Лебеденко, Т. Є. Відродження старовинних технологій: артизанський хліб на спонтанних заквасках – новий тренд хлібопекарського і ресторанного бізнесу / Т. Є. Лебеденко, В. О. Кожевнікова, Н. Л. Карацуба // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» та Міжнар. наук.-практ. конф. «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», Київ, 13 верес. 2018 р. / Нац. ун-т харч. технологій та ін. – Київ, 2018. – С. 48–53. – Бібліогр.: 20 назв.
URI: https://card-file.onaft.edu.ua/handle/123456789/15802
Appears in Collections:Публікаційна активність (Publications)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zdobutki_konditer_khleb_18_Lebedenko.pdf537.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.