Визначення параметрів часткового випікання та умов допікання хлібобулочних виробів з заморожених напівфабрикатів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто переваги та основні проблеми технологій «відкладеного випікання» хлібобулочних напівфабрикатів. На основі попередніх досліджень була удосконалена рецептура хлібобулочних напівфабрикатів та запропонована заміна синтетичних компонентів - емульгаторів і поліпшувачів окисної дії аналогічними за технологічними властивостями інгредієнтами природного походження.
Опис
Солоницька, І. В. Визначення параметрів часткового випікання та умов допікання хлібобулочних виробів з заморожених напівфабрикатів / І. В. Солоницька, В. В. Добровольський // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» та Міжнар. наук.-практ. конф. «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», Київ, 13 верес. 2018 р. / Нац. ун-т харч. технологій та ін. – Київ, 2018. – С. 57–60 : рис. – Бібліогр.: 7 назв.
Ключові слова
хлібобулочні вироби, заморожені напівфабрикати, часткове випікання, «відкладене випікання», хлібобулочні напівфабрикати
Бібліографічний опис