Вплив функціональних інгредієнтів на якість вафельних виробів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Оскільки вафлі відносяться до харчових продуктів масового споживання, то від їх якості й безпеки залежить здоров'я людей. Тому автори статті поставили завдання щодо поліпшення якості вафельних виробів шляхом надання їм функціональних властивостей. Попередньо проведений комплекс досліджень дозволив розробити синбіотичний комплекс, який складається з пробіотику – імобілізованих біфідобактерій, та пребіотику – порошку інуліну з кореню цикорію. Було вирішено вносити синбіотик до складу жирової начинки для вафель і дослідити, як впливає розроблена добавка на якість готових виробів.
Опис
Коркач, Г. В. Вплив функціональних інгредієнтів на якість вафельних виробів / Г. В. Коркач, Т. Є. Лебеденко, Н. Л. Карацуба // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів VII Міжнар. наук.-техн. конф., Київ, 6–7 листоп. 2018 р. / Нац. ун-т харч. технологій. – Київ, 2018. – С. 67–68.
Ключові слова
вафельні вироби, якість вафель, функціональні інгредієнти, синбіотичний комплекс, пробіотики, пребіотики, імобілізовані біфідобактерії, інулін
Бібліографічний опис