Розширення асортименту борошняних кондитерських виробів з низькою вологістю

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Мета представленої роботи - розширення асортименту галет з підвищеним вмістом харчових волокон при забезпеченні їх високої якості та інтенсифікації дозрівання напівфабрикатів.
Опис
Іоргачова, К. Г. Розширення асортименту борошняних кондитерських виробів з низькою вологістю / К. Г. Іоргачова, О. В. Макарова, К. В. Хвостенко // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів VII Міжнар. наук.-техн. конф., Київ, 6–7 листоп. 2018 р. / Нац. ун-т харч. технологій. – Київ, 2018. – С. 71–73.
Ключові слова
галети, харчові волокна, якість галет, диспергована зернова маса
Бібліографічний опис