Зміна якості бісквітних напівфабрикатів на основі нехлібопекарських видів борошна при зберіганні

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2014
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Вивчався вплив нехлібопекарських видів борошна на зміну якісних характеристик бісквітів при зберіганні.
Опис
Іоргачова, К.Г. Зміна якості бісквітних напівфабрикатів на основі нехлібопекарських видів борошна при зберіганні / К.Г. Іоргачова, О.В. Макарова, О.М. Котузаки // Нові ідеї в харчовій науці – нові продукти харчовій промисловості: прогр. і матеріали Міжнар. наук. конф., присвяч. 130-річчю Нац. ун-ту харч. технологій, Київ, 13-17 жовт. 2014 р. – Київ, 2014. – С. 189. – Бібліогр.: 2 назв.
Ключові слова
бісквітні напівфабрикати, процес зберігання, природні гідроколлоїди, гідрофільні властивості
Бібліографічний опис