Споживання бобових культур – важлива складова агропромислового комплексу України

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Однією з ланок харчової промисловості, яка потребує вивчення та подальшого розвитку є вирощування та переробка бобових культур, серед яких особливе місце на сьогоднішній день займають сочевиця та маш.
Опис
Споживання бобових культур – важлива складова агропромислового комплексу України / Л. К. Овсянникова, Л. О. Валевська, В. С. Марковська, К. О. Сімоніна // Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК : матеріали VІІ Всеукр. наук.-практ. конф., Київ, 21–22 листоп. 2018 р. / Нац. ун-т харч. технологій. – Київ, 2018. – С. 70–72. – Бібліогр.: 3 назв.
Ключові слова
харчова промисловість, бобові культури, переробка бобових, агропромисловий комплекс
Бібліографічний опис