36680 Спосіб автоматичного керування процесом варіння ковбас у термокамері

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2008
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб автоматичного керування процесом варіння ковбас у термокамері, який передбачає вимірювання і підтримку температури повітря на заданому значенні шляхом зміни ступеня нагріву ТЕНів, вимірювання і підтримку відносної вологості повітря на заданому значенні шляхом зміни витрати води на зволоження, який відрізняється тим, що здійснюють автономність контурів регулювання температури і відносної вологості, підтримку регульованих змінних - температури і відносної вологості повітря - в межах, заданих технологічним регламентом.
Опис
Пат. на корисну модель 36680 Україна, МПК (2006) А23В 4/06. Спосіб автоматичного керування процесом варіння ковбас у термокамері / Трішин Ф. А., Хмельниченко Д. О. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u200802198 ; заявл. 20.02.08 ; опубл. 10.11.08, Бюл. № 21.
Ключові слова
варіння ковбас, термокамера, автоматичне керування
Бібліографічний опис