40816 Композиція інгредієнтів для м’ясних напівфабрикатів швидкого заморожування

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2009
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Композиція інгредієнтів для м'ясних напівфабрикатів швидкого заморожування, що містить яловичину, жир-сирець яловичий, хліб, сухарі панірувальні, цибулю, перець чорний мелений, сіль, структуруючу добавку та воду, яка відрізняється тим, що як структуруючу добавку використовують суміш шроту гарбуза та пластівців зародків пшениці при масовому співвідношенні рівному 1:1.
Опис
Пат. на корисну модель 40816 Україна, МПК (2009) A23L 1/05. Композиція інгредієнтів для м’ясних напівфабрикатів швидкого заморожування / Вінникова Л. Г., Глушков О. А., Поварова Н. М. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u200813748 ; заявл. 28.11.08 ; опубл. 27.04.09, Бюл. № 8.
Ключові слова
м’ясні напівфабрикати, м’ясні напівфабрикати швидкого заморожування, шрот гарбуза, пластівці зародків пшениці
Бібліографічний опис