42457 Спосіб автоматичного керування процесом виробництва натурального оцту

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2009
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб автоматичного керування процесом виробництва натурального оцту, що включає вимірювання і регулювання температури культуральної рідини в окислювачі шляхом зміни витрат холодної води крізь теплообмінник окислювача, вимірювання і регулювання рівня в окислювачі шляхом зміни витрат сусла, який відрізняється тим, що вимірюють і регулюють температуру сусла на вході в окислювач шляхом зміни витрат гарячої води крізь підігрівач сусла, вимірюють і регулюють поточне значення концентрації оцтової кислоти в окислювачі та швидкості її зростання шляхом зміни витрат повітря, що йде в окислювач на аерацію, вимірюють поточне значення співвідношення цих витрат повітря з об'ємом культуральної рідини в окислювачі та коректують завдання регулятору концентрації оцту пропорційно здобутого цим вимірюванням результату, вимірюють температуру холодної води і коректують настройки регулятору концентрації оцту пропорційно здобутого цим вимірюванням результату, вимірюють температуру холодної води і коректують настройки регулятору температури в окислювачі пропорційно здобутого цим вимірюванням результату.
Опис
Пат. на корисну модель 42457 Україна, МПК (2009) C12J 1/00. Спосіб автоматичного керування процесом виробництва натурального оцту / Офатенко О. О., Муратов В. Г. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u200815168 ; заявл. 29.12.08 ; опубл. 10.07.09, Бюл. № 13.
Ключові слова
натуральний оцет, виробництво оцту, автоматичне керування
Бібліографічний опис