Використання в харчуванні збагачених екструдованих зернових сніданків

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В Одеській національній академії харчових технологій розроблено композицію та проведено товарознавчу оцінку якості розроблених сухих сніданків (екструдованих зернових продуктів) з високими органолептичними показниками, а саме привабливим зовнішнім виглядом, однорідним кольором, добрими смаковими властивостями, підвищеною харчовою та біологічною цінністю. Розроблений екструдований продукт містить в якості основної сировини – кукурудзяну крупу, в якості збагачувальної добавки – розмелені боби машу.
Опис
Валевська Л.О. Використання в харчуванні збагачених екструдованих зернових сніданків / Л.О. Валевська // Сучасний рух науки : тез. доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., Дніпро, 28–29 черв. 2018 р. – Дніпро, 2018. – С. 61–64 : табл.
Ключові слова
зернові сніданки, екструдовані зернові продукти, збагачені зернові сніданки, товарознавча оцінка якості, сухі сніданки, кукурудзяна крупа, боби машу
Бібліографічний опис