45007 Спосіб виробництва виноградного соку

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2009
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб приготування виноградного соку, що включає підготовку сировини, механічне відокремлення соку, фільтрування та пастеризацію, який відрізняється тим, що підготовлені виноградні грона подрібнюють на дробарко-фінішерній установці, після чого сік відокремлюють центрифугуванням протягом 10-20 хв при 5000 об/хв.
Опис
Пат. на корисну модель 45007 Україна, МПК A23L 2/04 (2009.01). Спосіб виробництва виноградного соку / Безусов А. Т., Саркісян Г. О. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u200904361 ; заявл. 05.05.09 ; опубл. 26.10.09, Бюл. № 20.
Ключові слова
виноградний сік, виробництво соку, дробарко-фінішерна установка, центрифугування
Бібліографічний опис